Mliekarenské kultúry pre výrobu jogurtu, smotany a kefíru
Vhodné pre výrobu bifido jogurtov zrejúcích v kelímku i v tanku. Silná mliečno-kyslá chuť a aróma.
Kód: 100112
Vhodné pre výrobu bifido jogurtov zrejúcích v kelímku i v tanku.
Kód: 100111
Vhodné pre výrobu jogurtových nápojov. Výsledný produkt má krémovú homogénnu konzistenciu so strednou až vysokou viskozitou. Silná mliečno-kyslá chuť a aróma.
Kód: 100113
S pomocou týchto kultúr vyrobíte originálne bulharský jogurt, zrejúci v obale, ktorý je charakteristický svojou silnou arómou, nízkou viskozitou a pevnou...
Kód: 100101
Kultúry na výrobu jogurtu zrejúceho v obale a ďalších jogurtových produktov. Kultúry majú jemnú chuť a vôňu, strednú viskozitu s krémovou štruktúrou jogurtu.
Kód: 100102
Tieto jogurtové kultúry sú vytvorené k vylepšeniu kvality nízkotučných jogurtových produktov a na výrobu ovocných jogurtov s kúskami ovocia. Pre výsledný produkt je...
Kód: 100103
Vhodné na výrobu bifido kefírových nápojov.
Kód: 100119
Vďaka týmto kultúram má kefír hladkú konzistenciu, strednú viskozitu, tradičnú chuť a arómu.
Kód: 100106
Kefír má krémovú konzistenciu, vysokú viskozitu, tradičnú chuť a arómu kefíru. Vhodné pre kefírové nápoje.
Kód: 100107
Vhodné pre výrobu Bifido Rjaženky (tradičné jogurtové mlieko), Bifido Prostokvašky a rady ďalších probiotických mliečnych fermentovaných nápojov.
Kód: 100120
Vhodné pre výrobu regionálnych mliečnych kysaných nápojov. Výborná je ukrajinská Rjaženka a Varenec, či Prostokvaša.
Kód: 100109
Kultúry sú vhodné pre výrobu rôznych bifido produktov - jogurt, kefír, kyslá smotana. Sú tiež vhodné ako doplnok stravy pre ľudí i zvieratá.
Kód: 100110
Prihláste sa prosím znovu
Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.
Ďakujeme za pochopenie.