Mliekarenské kultúry pre výrobu jogurtu, smotany a kefíru, Strana 2

16 položiek celkom
WhatsApp Image 2020 08 09 at 13.34.52 (1)
€8,45

Kultúra je vhodná na výrobu kyslej smotany a acidofilných výrobkov. Výsledný produkt má strednú kyslosť a nízku tvorbu plynov, strednú až silnú arómu,...

Kód: 100105
sáček - ilustrační foto
Tip
€8,45

Kultúry sú vhodné na výrobu bifido kyslej smotany a bifido mliečnych nápojov.

Kód: 100118
sáček ilustrativní foto
€8,45

Mliekarenská kultúra na výrobu tvarohu, mozzarelly a ementálu. Pre výsledný mliečny produkt je charakteristická nízka viskozita, homogénna štruktúra a príjemná...

Kód: 100108
sáček ilustrativní foto
€8,45

Kultúra sa hodí na výrobu kyslej smotany, masla z kyslej smotany, tvrdého a mäkkého tvarohu. Výsledný produkt má strednú kyslosť a strednú tvorbu plynov,...

Kód: 100104