Mliekarenské kultúry pre výrobu jogurtu, smotany a kefíru, Strana 2

16 položiek celkom
WhatsApp Image 2020 08 09 at 13.34.52 (1)
€7,70

Kultúra je vhodná na výrobu kyslej smotany a acidofilných výrobkov. Výsledný produkt má strednú kyslosť a nízku tvorbu plynov, strednú až silnú arómu,...

Kód: 100105
sáček - ilustrační foto
Tip
€7,70

Kultúry sú vhodné na výrobu bifido kyslej smotany a bifido mliečnych nápojov.

Kód: 100118
sáček ilustrativní foto
€7,70

Mliekarenská kultúra na výrobu tvarohu, mozzarelly a ementálu. Pre výsledný mliečny produkt je charakteristická nízka viskozita, homogénna štruktúra a príjemná...

Kód: 100108
sáček ilustrativní foto
€7,70

Kultúra sa hodí na výrobu kyslej smotany, masla z kyslej smotany, tvrdého a mäkkého tvarohu. Výsledný produkt má strednú kyslosť a strednú tvorbu plynov,...

Kód: 100104

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie