Mliekarenské kultúry na výrobu syrov
Tip
Vhodné pre výrobu Eidamu a parených syrov.
Kód: 100138
Vhodné pre výrobu parených syrov (typu Kaškaval, Mozzarella, korbáčik, parenica) a čedarizovaných syrov.
Kód: 100125
Tip
Kultúry pre výrobu kontinentálnych syrov typu Eidam, Gouda apod.
Kód: 100143
Kultúry sú vhodné na výrobu Balkánskeho syra.
Kód: 100124
Tip
Kultúry sú vhodné na výrobu Balkánskeho syra a Mozzarelly.
Kód: 100123
Vhodné pre výrobu čerstvých syrov, Cottage, gouda a eidam pri nižších teplotách dohrievania syreniny.
Kód: 100130
Kultúry na výrobu syrov typu Čedar. Vhodné tiež pre výrobu parených syrov.
Kód: 100139
Vhodné pre výrobu Cottage, Ementálu apod.
Kód: 100131
Kultúry vhodné pre výrobu parených syrov - Kaškaval, Mozzarella, Korbáčik, Parenica.
Kód: 100126
Vhodné pre výrobu Ementálu apod. Heterofermentační súbor kultúr. Stredná acidita, vysoká produkcia plynov.
Kód: 100136
Prihláste sa prosím znovu
Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.
Ďakujeme za pochopenie.