Mliekarenské kultúry na výrobu syrov
Tip
Vhodné pre výrobu Eidamu a parených syrov.
Kód: 100138
Vhodné pre výrobu parených syrov (typu Kaškaval, Mozzarella, korbáčik, parenica) a čedarizovaných syrov.
Kód: 100125
Tip
Kultúry pre výrobu kontinentálnych syrov typu Eidam, Gouda apod.
Kód: 100143
Kultúry sú vhodné na výrobu Balkánskeho syra.
Kód: 100124
Tip
Kultúry sú vhodné na výrobu Balkánskeho syra a Mozzarelly.
Kód: 100123
Vhodné pre výrobu čerstvých syrov, Cottage, gouda a eidam pri nižších teplotách dohrievania syreniny.
Kód: 100130
Kultúry na výrobu syrov typu Čedar. Vhodné tiež pre výrobu parených syrov.
Kód: 100139
Vhodné pre výrobu Cottage, Ementálu apod.
Kód: 100131
Kultúry vhodné pre výrobu parených syrov - Kaškaval, Mozzarella, Korbáčik, Parenica.
Kód: 100126
Vhodné pre výrobu Ementálu apod. Heterofermentační súbor kultúr. Stredná acidita, vysoká produkcia plynov.
Kód: 100136