Nastavenie
Vhodné pre výrobu Eidamu a parených syrov.
Vhodné pre výrobu parených syrov (typu Kaškaval, Mozzarella, korbáčik, parenica) a čedarizovaných syrov.
Kultúry pre výrobu kontinentálnych syrov typu Eidam, Gouda apod.
Kultúry sú vhodné na výrobu Balkánskeho syra.
Kultúry sú vhodné na výrobu Balkánskeho syra a Mozzarelly.
Vhodné pre výrobu čerstvých syrov, Cottage, gouda a eidam pri nižších teplotách dohrievania syreniny.
Kultúry na výrobu syrov typu Čedar. Vhodné tiež pre výrobu parených syrov.
Vhodné pre výrobu Cottage, Ementálu apod.
Kultúry vhodné pre výrobu parených syrov - Kaškaval, Mozzarella, Korbáčik, Parenica.
Vhodné pre výrobu Ementálu apod. Heterofermentační súbor kultúr. Stredná acidita, vysoká produkcia plynov.